Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Welkom bij LiGuido

Sommige bedrijven, zowel start-ups als gevestigde bedrijven, hebben behoefte aan investeringen van geld, kennis en/of tijd. LiGuido kan de verschillende investeringsbehoeften leveren aan bedrijven. Bent u op zoek naar één van bovenstaande investeringen? Pitch dan hier uw businessplan! Uw businessplan – samen met andere belangrijke informatie - kunt u heel gemakkelijk via onze website aanleveren via de Pitch pagina.

Allereerst investeren wij geld, daarnaast kan het ook zijn dat uw bedrijf behoefte heeft aan kennis om uw business te laten groeien. Hierbij kunt u denken aan welke stappen er genomen moeten worden om meer omzet te genereren. Ook is het mogelijk dat u behoefte heeft aan een tijdsinvestering, waarin wij u ondersteunen met het vertalen van kennis naar de praktijk. Zowel de investering in kennis als de tijdsinvestering kan door ons gegeven worden, zodat uw bedrijf kan groeien. Tegenover de investering staat dat wij een gedeelte krijgen van de aandelen of van de omzet.

Bent u op zoek naar een investeerder voor uw start-up of bestaande bedrijf? Pitch dan nu uw plan. Wij van LiGuido zijn geïnteresseerd in het lezen van uw plan. Wanneer wij interesse hebben in het investeren in uw businessplan of bedrijf dan nemen wij contact met u op voor een afspraak. Vul nu hier uw gegevens in, samen met uw plan en behoefte en wij laten zo snel mogelijk van ons horen.