Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Starterscoach

Je wilt je eigen bedrijf starten, maar weet niet helemaal waar te beginnen? LiGuido helpt startende ondernemers als starterscoach. Samen ontdekken wij wat voor jou de beste manier is om klanten te werven en omzet te creëren.

Wat doet een starterscoach?

Als starterscoach help ik startende ondernemers met het opbouwen van hun nieuwe bedrijf. Met bijna tien jaar ervaring in het bedrijfsleven weet ik als geen ander wat er nodig is om een structureel marketingkanaal op te zetten waardoor je niet meer dagelijks opzoek hoeft naar klanten. Hoe je omzet kunt genereren. Hoe en wanneer je personeel moet aannemen. Maar als starterscoach kan ik je ook helpen jouw bedrijf op te bouwen zonder dat je er 16 uur per dag zelf aan hoeft te werken. Ik help je ervoor te zorgen dat het bedrijf voor jou gaat werken in plaats van jij voor het bedrijf.

Wat kunnen wij samen opzetten?

Verder moet je weten dat LiGuido investeert in nieuwe- en bestaande bedrijven. Dit kan zijn in de vorm van geld, maar ook tijd en kennis. Naast de rol van starterscoach kunnen wij dus ook direct meehelpen jouw bedrijf te laten groeien indien je dat zelf niet direct kan.

Geïnteresseerd in een starterscoach?

Ben je geïnteresseerd in een starterscoach? Twijfel dan niet en neem direct contact met ons via het contactformulier!