Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Prive investeerders aangeboden

Prive investeerders zijn bereid om te investeren met eigen middelen. Zowel nieuwe als bestaande bedrijven komen hiervoor in aanmerking. Naast ‘normale’ investeerders worden er ook prive investeerders aangeboden.

Prive investeerders

Om te zorgen dat prive investeerders willen investeren in uw bedrijf is een veelbelovend businessplan nodig. Prive investeerders die zich aanbieden zijn met name geïnteresseerd in businessplannen met een goede omzetverwachting. Aangeboden prive investeerders moeten allereerst natuurlijk op de hoogte worden gebracht van het bestaan van uw bedrijf en uw businessplan. Dit kunt u het beste doen voordat u de investering daadwerkelijk nodig heeft. Zo wordt de voortgang van uw onderneming niet vertraagd.

Hoe verder met prive investeerders aangeboden

Heeft u een prive investeerder gevonden die in uw bedrijf wil investeren door middel van geld, kennis en/of tijd? Dan weet u voorlopig zeker dat uw bedrijfsfinanciering of uw bedrijf zelf veilig is. Prive investeerders hebben vaak aardig wat medezeggenschap binnen een bedrijf. Deze medezeggenschap krijgen zij omdat ze door middel van financiële middelen en/of kennis en tijd in uw bedrijf investeren. Daarnaast krijgt de investeerder een deel van de aandelen of een deel van de omzet voor de investering terug.

Wij ontvangen dan ook graag uw businessplan en investeren indien wij iets kunnen toevoegen. Wanneer wij in uw businessplan willen investeren, wordt er contact met u opgenomen en wordt er een afspraak gemaakt. Wij investeren in zowel bestaande als in nieuwe bedrijven. Bij investeerders zoeken hoort ook het zoeken naar een investeerder die kan inspelen op uw investeringsbehoefte. De verschillende behoeften waarmee wij investeren zijn geld, kennis en/of tijd. Veel bedrijven hebben behoefte aan geld, maar ook kennis- en tijdsinvesteringen kunnen een bedrijf veel opleveren. Pitch hier uw businessplan!