Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Particuliere geldschieters aangeboden

Op de Nederlandse markt worden de laatste jaren steeds meer particuliere geldschieters aangeboden. Dat komt omdat er vanuit de zakelijke markt een groeiende behoefte is naar deze geldschieters. Veel bedrijven hebben behoefte aan een geldelijke input, om de onderneming naar een hoger niveau te tillen en zijn daarom op zoek naar particuliere geldschieters die zich aanbieden. Bedrijven kunnen gebruik maken van aangeboden particuliere geldschieters.

Wat is een particuliere geldschieter?

De naam zegt het al: een particulier die uw bedrijf kan voorzien van geld. Hier wordt met name gebruik van gemaakt wanneer het niet mogelijk is om bij de bank geld te lenen. Banken zijn vrij terughoudend als het gaat om het verstrekken van krediet, zeker bij kleinere bedrijven die nog in de opstartfase zitten. Het bedrag wat u kunt lenen, hangt af van de particuliere geldschieter die zich heeft aangeboden.

Voor wie zijn particuliere geldschieters aangeboden?

Particuliere geldschieters die zich aanbieden, zijn voor vrijwel iedereen beschikbaar. Zowel particulieren als bedrijven kunnen hierbij terecht. De bedrijven die gebruik maken van particuliere geldschieters, zijn vaak net begonnen, of zijn bezig om hun bedrijf uit te breiden en willen graag groeien en meer omzet behalen. Zeker voor nieuwe en kleinere bedrijven kan zo’n particuliere geldschieter het een uitkomst zijn. Via het internet kunt u gemakkelijk in contact komen met aangeboden particuliere geldschieters.

Meer informatie

Wij ontvangen dan ook graag uw businessplan en investeren indien wij iets kunnen toevoegen. Wanneer wij in uw businessplan willen investeren, wordt er contact met u opgenomen en wordt er een afspraak gemaakt. Wij investeren in zowel bestaande als in nieuwe bedrijven. Bij investeerders zoeken hoort ook het zoeken naar een investeerder die kan inspelen op uw investeringsbehoefte. De verschillende behoeften waarmee wij investeren zijn geld, kennis en/of tijd. Veel bedrijven hebben behoefte aan geld, maar ook kennis- en tijdsinvesteringen kunnen een bedrijf veel opleveren. Pitch hier uw businessplan!