Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Nieuwe- vs. bestaande bedrijven

Nieuwe en bestaande bedrijven hebben soms behoefte aan een investering. Elk bedrijf kan op een gegeven moment een investering nodig hebben om op een goede manier te groeien en uit te breiden. Zo kunnen bestaande bedrijven een investering nodig hebben om te groeien en uit te breiden, terwijl start-ups vaak een investering nodig hebben om gelijk op een goede manier te kunnen starten met de juiste hoeveelheid geld, kennis en tijd. Daarom investeert LiGuido geld, kennis en tijd in zowel nieuwe als bestaande bedrijven .

Een investering in een bestaand project

Soms gebeurt het dat een bedrijf na verloop van tijd behoefte heeft aan investeringen om groei te bevorderen of omdat er extra kennis binnen het bedrijf gewenst is. Door ons uw businessplan te laten lezen, kunnen wij kijken of wij u verder kunnen helpen. Op het moment dat wij mogelijkheden zien, dan investeren wij. Voor vrijwel elke investering die wij in uw bedrijf stoppen, vragen wij een deel van de aandelen of een deel van de omzet.

Wilt u uw businessplan bij ons onder de aandacht brengen? Stuur dan nu uw pitch in!

Een investering in een nieuw project

Het kan natuurlijk ook zo zijn dat u plannen heeft voor het opzetten van een nieuw bedrijf. In dat geval geldt dan ook dat er vaak een investering nodig is. Het kan hierbij gaan om een investering van geld, kennis en/of tijd. Wij horen graag van u wat uw idee is, en hoe u graag ziet dat wij u kunnen helpen. Door in uw businessplan te investeren met geld, kennis en/of tijd kan uw business naar het volgende niveau worden getild.

Startende ondernemers hebben vaak extra behoefte aan een investering, omdat zij vaak behoefte hebben aan een geldelijke investering. Maar ook qua kennis en tijd hebben startende ondernemers regelmatig hulp nodig, omdat zij nog niet veel ervaring hebben en een goede begeleiding naar een succesvol bedrijf kunnen gebruiken.

De investeringen die wij doen, doen wij altijd in ruil voor een deel van de omzet of een deel van de aandelen. Wij zien uw businessplan graag tegemoet! U kunt via de Pitch-pagina snel en gemakkelijk uw businessplan naar ons opsturen.