Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Investeren in bedrijven

Meer en meer bedrijven gaan en blijven gebruik maken van investeerders die investeren in bedrijven. Eén van de grootste voordelen van een investeerder in bedrijven is dat een bedrijf door middel van een investering sterk kan groeien. Door te groeien wordt uw bedrijf steeds groter en uw verdiensten gaan er uiteindelijk op vooruit.

Het belang van investeren in bedrijven

Voordat een investeerder wil investeren in bedrijven, wil de bedrijfsinvesteerder er zeker van zijn dat het ingediende businessplan voor het bedrijf rendabel is. Stel dus als eerst een goed businessplan op welke u kunt laten zien aan potentiële investeerders voor bedrijven. Voor uw bedrijf kan een investering het verschil maken tussen het wel of niet succesvol zijn.

Een investering in uw bedrijf die kan worden gedaan is kennis. Door kennis in uw bedrijf te investeren kan uw bedrijf precies meegaan met de laatste technologische ontwikkelingen, internationaliseringen en alle andere processen. Door hier als eerste bij te zijn kunt u een groot voordeel behalen op de concurrentie. Wanneer u te maken heeft met een tijdstekort, dan kunt u vragen om een tijdsinvestering in uw bedrijf. De meest bekende investering is de investering in geld. Door geld te ontvangen kunt u eerder inspelen op ontwikkelingen met betere middelen, of heeft u de mogelijkheid om uw onderneming vanaf het begin af aan goed op de kaart te zetten.

Voor elke investering geldt dat de investeerder er wat voor terug krijgt. Dit is vrijwel altijd een deel van de omzet of een deel van de aandelen.

LiGuido investeert in bedrijven

Wij ontvangen dan ook graag uw businessplan en investeren indien wij iets kunnen toevoegen. Wanneer wij in uw businessplan willen investeren, wordt er contact met u opgenomen en wordt er een afspraak gemaakt. Wij investeren in zowel bestaande als in nieuwe bedrijven. Bij investeerders zoeken hoort ook het zoeken naar een investeerder die kan inspelen op uw investeringsbehoefte. De verschillende behoeften waarmee wij investeren zijn geld, kennis en/of tijd. Veel bedrijven hebben behoefte aan geld, maar ook kennis- en tijdsinvesteringen kunnen een bedrijf veel opleveren. Pitch uw business plan hier!