Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Investeerders gezocht

Investeerders zijn voor veel bedrijven belangrijk. Investeerders zoeken blijkt vaak toch niet zo makkelijk als gedacht. Een investeerder wil er namelijk zeker van zijn dat uw bedrijf of uw project de investering van geld, tijd of kennis waard is. Daarvoor heeft u een goed en solide businessplan nodig dat uw idee ondersteunt. Door de juiste investeerder te zoeken zult u eerder een geschikte investeerder vinden die aan uw investeringsbehoefte kan voldoen, en die tevens aan al uw wensen gehoor kan geven.

Een geschikte investeerder zoeken

U kunt in eerste instantie een aantal eisen stellen aan een investeerder. Zo kan het zijn dat de te zoeken investeerder over een bepaald soort kennis moet beschikken. Daarnaast is een veel gestelde eis dat het bedrijf ervaring heeft met investeringen en dat het een betrouwbaar bedrijf is. U kunt investeerders zoeken op verschillende manieren. Zo kunt u een zoektocht op het internet doen of u kunt eens navraag doen bij specialisten, familie of kennissen. Ook uw bank of accountant kan u helpen met investeerders zoeken.

Zoals eerder al gezegd, is een goed businessplan cruciaal bij het investeerders zoeken. In dit businessplan moet allereerst het idee goed beschreven zijn. Voor een investeerder is het vooral belangrijk dat uw businessplan rendabel is en dat het voor hen ook waardevol is om in het plan en daarmee in uw bedrijf te investeren. Een investeerder krijgt voor de investering vaak een deel van de aandelen of een deel van de winst. Voor de investeerder is de geloofwaardigheid van uw businessplan dan ook erg belangrijk.

De aanvraag

Wanneer u in een zoekmachine ‘investeerders zoeken’ invult, komt u onder andere in aanraking met ons. Wij ontvangen dan ook graag uw businessplan en investeren indien wij iets kunnen toevoegen. Wanneer wij in uw businessplan willen investeren, wordt er contact met u opgenomen en wordt er een afspraak gemaakt. Wij investeren in zowel bestaande als in nieuwe bedrijven. Bij investeerders zoeken hoort ook het zoeken naar een investeerder die kan inspelen op uw investeringsbehoefte. De verschillende behoeften waarmee wij investeren zijn geld, kennis en/of tijd. Veel bedrijven hebben behoefte aan geld, maar ook kennis- en tijdsinvesteringen kunnen een bedrijf veel opleveren.