Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Investeerders aangeboden

Uw bedrijf financieren door middel van investeerders levert veel voordelen op. En ook andere investeringen zoals tijd en kennis kunnen u en uw bedrijf veel opleveren. Gelukkig zijn er investeerders aangeboden die graag uw businessplan doorlezen om te kijken of de investeringssamenwerking tot stand kan komen. Ook op het internet worden veel investeerders aangeboden. In dit artikel kunt u meer lezen over de voordelen van investeren en over een geschikte investeerder

De voordelen

Eén van de belangrijkste onderdelen van een bedrijf is de financiering. Hoeveel goede plannen er ook zijn, er is vrijwel altijd geld nodig. Natuurlijk kunt u zaken financieren van uw eigen (spaar)geld, met de verdiensten van uw bedrijf of door middel van leningen. Vaak duurt dit echter erg lang en kunnen niet alle ideeën ten uitvoering worden gebracht. Door het vinden van geschikte, aangeboden investeerders is het vaak snel mogelijk om te groeien.

De investeerder krijgt vaak of een deel van de aandelen of een deel van de omzet. Voor de investeerder is het dus ook van belang dat uw bedrijf het goed doet. Een investeerder gelooft in veel gevallen dan ook in uw onderneming en kan u daarbij ondersteunen door naast geld, ook kennis en tijd te investeren. Door aanvragen in te dienen bij investeerders die zich aanbieden kan u snel succes boeken.

Investeerders aangeboden

Wij investeren als wij iets kunnen toevoegen aan uw bedrijf. Wij inveteren in zowel bestaande als nieuwe bedrijven en doen dat door middel van het investeren van geld, kennis en/of tijd. Pitch hier uw businessplan en kijk wat uw mogelijkheden zijn bij deze aangeboden investeerder! Wij zullen uw businessplan bekijken en bij interesse om in uw bedrijf te investeren, zal er contact met u worden opgenomen om een afspraak te maken.