Let's Grow Your Business!
Ben je meer op zoek naar iemand die jou helpt met jouw business? Een structureel marketingkanaal, meer omzet, meer klanten, meer winst? Klik dan hier voor meer informatie!

Informal Investor gezocht

Informal investors investeren eigen vermogen in andere bedrijven. Als bedrijf kunt u een Informal investors zoeken wanneer het eigen vermogen van het bedrijf te klein is. Het is een manier om aan geld te komen wanneer een bank geen lening verstrekt. Een bank kan besluiten geen lening te verstrekken omdat het risico te groot is, omdat het onderpand te klein is of omdat het bedrijf nog maar weinig ervaring heeft.

Hoe het werkt

Informal investors worden gezocht door veel bedrijven. Dit omdat er minder eisen zijn bij deze investors dan bij een bank. Informal investors nemen vaak meer risico, maar om dit risico te beperken, wordt er wel wat terugverwacht. Denk daarbij aan een deel van de aandelen of aan een deel van de omzet. Het kan ook zijn dat de investor een onderpand wil of dat er een bepaalde medezeggenschap binnen het bedrijf wordt geëist.

Veel informal investors zijn eerder zelf ondernemer geweest. Hierdoor kennen zij het werkveld en kunnen zij uw bedrijf ook goed ondersteunen. In het zakenleven zijn de gezochte informal investors vaak succesvol geweest, waardoor ze nu geld ter beschikking kunnen stellen voor andere bedrijven.

De juiste informal investor gezocht

Wij ontvangen dan ook graag uw businessplan en investeren indien wij iets kunnen toevoegen. Wanneer wij in uw businessplan willen investeren, wordt er contact met u opgenomen en wordt er een afspraak gemaakt. Wij investeren in zowel bestaande als in nieuwe bedrijven. Bij investeerders zoeken hoort ook het zoeken naar een investeerder die kan inspelen op uw investeringsbehoefte. De verschillende behoeften waarmee wij investeren zijn geld, kennis en/of tijd. Veel bedrijven hebben behoefte aan geld, maar ook kennis- en tijdsinvesteringen kunnen een bedrijf veel opleveren. Pitch hier uw businessplan!